Onderhoud & Doneren

De trailcrew

De trailcrew bestaat uit een groep enthousiaste leden / vrijwilligers van MTB Spaarnwoude aangevuld met enthousiaste (niet-leden) vrijwilligers die wij met name werven via onze berichten op Facebook.

Het gehele jaar door heeft het parcours aandacht nodig en dient het verzorgd te worden om in optimale staat te blijven. Van snoeiwerk tot het aanleggen van kombochten. Van het maken van nieuwe onderdelen en omleidingen tot het uitdagender maken van het parcours. Van het winterklaar maken tot de baan volledig optimaliseren door middel van het aanvullen van granulaat. Kortom het parcours kan alle beetjes hulp gebruiken.

En die hulp kan alleen gegeven worden door onze vrijwilligers. Uiteraard zorgen wij voor het gereedschap of soms wat groter geschut als dat nodig blijkt te zijn. Werkzaamheden worden over het algemeen op de zaterdag ochtend uitgevoerd, waarbij de crew altijd zorgt voor een hapje en een drankje.

Dus mocht jij graag mee willen helpen aan het parcours? Heb je in een weekend een ochtend of een paar uurtjes over? Heb je zelf geen achtertuin maar wil je toch lekker tuinieren en je favoriete parcours ondersteunen? Wil je misschien voor de werkzaamheden of daarna nog even lekker rijden met een leuke groep vrijwilligers. Meld je dan nu snel aan als vrijwilliger en wordt onderdeel van de trail crew.

Uiteraard plannen we je dan in overleg in op de dagen dat wij aan het werk zullen gaan.

Aanmeld formulier trailcrew