Trainingen & Fun

Wordt lid van de club!

Altijd al je MTB skills willen verbeteren in groepsverband? Wil je lid worden van een avontuurlijke groep bikers, samen fietsen en elke week jezelf uitdagen en je vaardigheden optimaliseren? Samen na afloop een drankje doen? Met elkaar leuke tochten maken of zelfs weekendjes weg? Dan is het aan te raden om lid te worden van onze club.

Wat kan je verwachten?

Elke woensdag tussen 19:30 en zonsondergang trainen wij zo een twee uur lang onder begeleiding van een groep van diverse gecertificeerde vrijwillige trainers. Per week wordt een onderwerp uitgekozen waar we die week de focus op leggen. Op je eigen niveau (er zijn drie verschillende niveaus)  ga je aan de slag met jouw groep om jouw vaardigheden te verbeteren. Van slow skills tot dalen, van klimmen tot remmen, van bunny hop tot drop alles komt aan bod en nog veel meer.

En na de training is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om gezellig na te praten en een drankje te drinken.

Fun

Daarnaast kan je onze club ook helpen met het onderhoud dat regelmatig wordt uitgevoerd, je kunt samen met ons leuke uitjes ondernemen, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan Indoor Mountainbike in Almere, of onze jaarlijkse BBQ in de zomer. Ook organiseren we weekendjes weg of gaan we samen met elkaar laagdrempelig een dagtocht maken.

Hoe meld je je aan?

Ga naar https://mtb-noordwest.nl/vereniging/inschrijven/  kies een donatie naar keuze en vink zowel het ‘NTFU lidmaatschap’ als het ‘trainingsboxje’ aan. Het NTFU-lidmaatschap is verplicht om te kunnen deelnemen aan de trainingen.

Vervolgens kom je in de module terecht om je persoonlijke gegevens in te vullen en over te gaan tot betaling. Dit proces spreekt voor zich.

Wil je liever even proefdraaien? Ook dat kan, laat het ons weten door een berichtje te sturen naar info@mtb-spaarnwoude.nl en je kan twee keer kosteloos met ons meetrainen voordat je een lidmaatschap afsluit.

Wat heb je verder nodig?

 • Een goedwerkende fiets:
  • Remmen
  • Schakelen
  • Banden
 • Helm verplicht
 • Zorg voor goede kleding ( houdt rekening met het weer)
 • Zorg voor goede schoenen ( flat pedals zijn aan te raden)
 • Zorg voor voldoende water (drinkzak of bidon)