Vrijwilligers

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.6″][et_pb_row _builder_version=”4.4.6″][et_pb_column _builder_version=”4.4.6″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.4.6″ title_text=”20200506-_DSC2530″ background_image=”https://www.mtb-spaarnwoude.nl/wp-content/uploads/2020/11/20200506-_DSC2530.jpg” background_blend=”screen” text_text_color=”#000000″ use_background_color_gradient=”on” null=”#2b87da” background_color_gradient_start=”#fff12d” background_position=”top_left” background_color_gradient_end=”#4c2800″ text_line_height=”1.5em” text_letter_spacing=”1px” width=”100%” min_height=”1000px” transform_scale=”102%|102%” disabled_on=”on|on|off” hover_enabled=”0″]

Hallo allemaal,

 

Een groep enthousiaste bikers en bikesters, aangesloten bij club MTB Spaarnwoude willen zich graag even voorstellen. Wij zijn de Trailcrew MTB Spaarnwoude en zorgen voor het onderhoud van het parcours.

 Via dit medium willen wij onze werkzaamheden samenvatten en delen met andere enthousiaste bikers en bikesters. Allereerst willen wij alle enthousiaste clubgenoten en andere deelgenoten bedanken voor hun inzet de afgelopen 8 weken.

Ondanks de corona maatregel hebben wij heel veel bereikt.

 Een korte samenvatting van wat er de afgelopen periode gedaan is;

Heel veel snoeiwerk, kombochten, omleidingen zijn gerealiseerd, om het parcours uitdagender, toegankelijker en winter bestendig te maken beter bestand te maken.

 Er gaat nog veel meer gebeuren!

Voor de toekomst zal er een parcoursbouwer ingehuurd worden. Wat gaat hij betekenen voor de club:

Parcours winterproef maken, verder uitbreiden, aanpassingen aan het parcours, voor het eventuele Nederlands kampioenschap MTB

 Wij zijn samen met het bestuur aan het puzzelen om de tracks op korte termijn uit te breiden, uitdagender maar ook toegankelijker te maken.

 Dit is in vogelvlucht wat wij doen en nog willen gaan doen!

Mocht je na het lezen van dit bericht ook zo enthousiast en bevlogen zijn, kan jij je altijd aanmelden via deze site.

Werken aan het parcours doen wij meestal op zaterdagmorgen.

Graag zien wij jouw deelname tegemoet!

 

De groeten van de Trailcrew MTB Spaarnwoude

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]